• Makaron 4-jajeczny "MUSZELKA DUŻA"

      Muszelki Duże Wielickie produkowane są nowoczesną metodą tłoczenia przy użyciu wysokiego ciśnienia, z najwyższej jakości kaszki makaronowej i semoliny (mąka z pszenicy durum) oraz ze świeżych jaj. Dzięki temu makaron nawet po bardzo długim czasie gotowania zachowuje swój kształt, jednocześnie przyrasta prawie 400 %.

      Nie zawiera konserwantów i barwników.

      Polecamy do:

      - zup
      - sosów
      - potraw mięsnych

      Opakowania:

      - 250 g w ciągłej sprzedaży
      - na zamówienie dostępne opakowania o większej gramaturze np. dla gastronomii




    • Składniki:
      •  twaróg półtłusty,
      •  cukier trzcinowy,
      •  śmietana 18%,
      •  prażone orzechy włoskie,
      •  miód lipowy,
      •  Makaron Wielicki 4-jajeczny "ŚWIDEREK" ,
      •  cynamon,
      • duże twarde i słodkie jabłuszko,